top of page

Hvad er Midjourney?

Midjourney er et af de mest populære AI-programmer til at generere illustrationer på nettet. Det kører på platformen Discord, som er en server, hvor man interagerer via en prompt - lidt ligesom nogle af os kan huske det fra dos tiden.


Herefter tænker maskinen over det et stykke tid hvorefter den kommer frem med fire bud:Nu kan man vælge den man bedst kan lide at de fire ved at klikke på U1-U4 startende fra billedet længst mod venstre øverst til længst mod højre nederst. Man kan også vælge at få genereret yderligere 4 versioner af et af de fire billeder ved at klikke på V1-V4.


Jeg synes at U1 billedet var rigtig nuttet, gemte det til min pc og fik fjernet baggrunden ved hjælp af programmet Canva. Midjourney kan meget mere og der er mulighed for at skræddersy hvad man ønsker i billedet og hvad man ikke ønsker. Man har også mulighed for at blende et billede med et af sine egne "rigtige" fotos. Den funktion synes jeg dog ikke virker så godt.


Under alle omstændigheder er der mange muligheder og det her værktøj kan spare ufattelig meget tid som man tidligere brugte på at finde Copyright-fri billeder. Man har nemlig lov til at bruge billederne fra Midjourney, hvis man selv har genereret dem.


65 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page