top of page
Maria_facing_front_2.jpeg

Jeg har mere end 20 års erfaring i at arbejde med formidling mellem teknologi og forretning.

 

En Future Scout ved at verden bliver mere og mere kompleks. Hvis du vil være klar til fremtiden, har du brug for mere end menneskelig intelligens.

 

Jeg tror på at fremtidens vindere er dem, der kan kombinere menneskets intelligens med Kunstig Intelligens A.I. Derfor skal du lære den 10. intelligens - A.I-samtale skills.

Om Maria

Maria og Futurescouts

Jeg har arbejdet med IT altid! Jeg programmerede min første chatbot da jeg var 12. Jeg har en cand.merc.DAT fra CBS. Jeg har været webudvikler hos TDC i 14, år, udviklingschef og IT-chef indtil 2023.

Jeg har tidligere udgivet Podcasts og videoer om bla. Kunstig Intelligens og taget kurser på DTU for at blive klogere.

Jeg startede Futurescouts i Marts 2023, fordi jeg gerne vil undervise i de nye AI-værktøjer og få gang i en vigtig debat om hvordan vi kan skabe en bedre fremtid vha ny teknologi.

 

Jeg tager ud og holder workshops for virksomheder og netværk og vi har altid en god dialog om, hvordan de kan bruge teknologien.

Futurescouts er dels et community der lige nu har 60 medlemmer i det Gratis Community, bl.a. mødes til fredagsbar hver fredag og knap 20 medlemmer i det betalte Premium Community, der har adgang til Webinarer i Midjourney og onlinekurser mm. i ChatGPT.

Bliv en Future Scout
Har du lyst til at være med til at skabe fremtiden? Så vær med i mit nye Community. Tilmeld dig nu og bliv en del af et stærkt fællesskab der ændrer verden (i hvert fald en lille smule), mens vi har det sjovt :)
LÆS DE SENESTE INDLÆG

Den 10. intelligens

6 ting en Future Scout skal kunne

smart_female.png
bottom of page