top of page

Hvad er en FutureScout?

En Futurescout er en nysgerrig og sej firstmover, der er super interesseret i de nye teknologier, der kommer på markedet! De er altid på udkig efter nye, vilde teknologier og holder sig opdateret på alt det nyeste. Futurescouts elsker især at lege med Generative AI-værktøjer som ChatGPT og Midjourney og bruger dem til at hjælpe andre og finde nye muligheder for anvendelse.


Futurescouts hjælper også virksomheder med at bruge disse fede værktøjer til at forbedre deres forretning. De underviser virksomheder i, hvordan man kan bruge værktøjer som ChatGPT og andre Generative AI-værktøjer til at transformere deres forretning og skabe nye muligheder for vækst.


Man behøver ikke at være indfødt teknologi-nørd for at være Futurescout. De kommer fra mange forskellige fagligheder og de er ikke nødvendigvis meget teknisk stærke. Når vi skal bygge og bruge fremtidens teknologier er det nemlig vigtigt, at vi får meget diverse øjne på teknologien. Det kan ikke nytte at det kun er digitale eksperter, der former den fremtid, vi alle skal være en del af.


Det er dog essentielt at Futurescouts danner sig en grundviden om, hvordan de nye teknologier virker, så de forstår hvad de kan bruges til og hvor deres begrænsninger er.


Dette er en af de ting man kan lære i Marias nystartede Circle-Community.


Circle-Community

Maria Skjærven er selv Futurescout. Hun har startet et fedt Circle-Community for andre, der også er vilde med nye teknologier og Generative AI-værktøjer. I communityet kan man dele viden og erfaringer og lære en masse nyt fra hinanden.


Fordi der kommer så mange nye værktøjer på markedet hele tiden, er det megasvært at følge med alene. Derfor er Maria Skjærvens Circle-Community vigtigt for alle, der gerne vil være opdateret på det nyeste!


I Communitiet vil der være nogle, der er meget optagede af billede- og eller videogenerering og andre der synes at det at generere tekst er det mest spændende. Der kommer løbende kurser der underviser både i AI-værktøjerne men også om de ting der omhandler den 10. intelligens og hvad det er vigtigt også at kunne, som en Futurescout.


Bla. er det afgørende at være dygtig til at kommunikere med en AI, så man får de resultater man ønsker. Men hvad måske er langt mere vigtigt er det at kunne vurdere om de resultater vi får er faktuelt valide og moralsk og etisk forsvarlige.


Vi skal altid huske at hvis AI er en hammer er alting ikke søm...


AI for alle!


Futurescouts tror på, at AI-teknologier og Generative AI-værktøjer kan forandre verden på en mega sej måde! Men de synes også, at alle burde have adgang til disse fede værktøjer, ikke kun en lille gruppe af eksperter.


Derfor arbejder Futurescouts på at gøre AI-teknologier tilgængelige for alle. De vil gerne hjælpe med at sprede kendskabet og forståelsen af disse teknologier og deres anvendelser og sikre, at alle kan være med.
Konklusion

Futurescouts er nogle übercool kreative mennesker med mange forskellige fagligheder, der er vilde med alt det nye og vilde, der sker på markedet! De bruger Generative AI-værktøjer som ChatGPT til at finde nye mu


ligheder og hjælpe andre. Maria Skjærven og hendes Circle-Community er et godt eksempel på, hvordan futurescouts kan dele viden og erfaringer og lære af hinanden.


Futurescouts er også optaget af at sikre, at AI-teknologier ikke bliver forbeholdt en lille gruppe af eksperter, men er til gavn for alle. De tror på, at AI-teknologier kan forandre verden og åbne op for nye muligheder og potentialer, og at dette skal ske på en inklusiv og tilgængelig måde.

Futurescouts er vigtige, da de kan hjælpe med at sprede kendskabet og forståelsen af disse teknologier og deres anvendelser. De kan også hjælpe virksomheder med at forstå, hvordan de kan bruge AI-teknologier og Generative AI-værktøjer til at transformere deres forretning og skabe nye muligheder for vækst.


Vil du lære mere - eller være med i vores nye community? Så tilmeld dig her.


60 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

תגובות


bottom of page