top of page

AI kan hjælpe os med at gå fra travlt til trivsel
Min drøm med Futurescouts er at demystificere kunstig intelligens for så mange som muligt og at male et billede af en lysere fremtid, hvor vi ikke længere ser os selv som maskiner, men som hele mennesker med ubegrænsede muligheder for vækst, trivsel, og tilknytning til naturen og med anerkendelsen af at vi også er spirituelle væsener.


Vi har længe nok betragtet os selv som maskiner med stress til følge både for mennesker, organisationer og vores planet. 


Hvad hvis vi kunne vende denne tendens? Forestil dig et paradigmeskift fra "Travlt til Trivsel" med kunstig intelligens som vores allierede. 


For at vi kan skabe den gode fremtid skal vi også kunne se det for os og tale om det.


Igennem historien har vi haft en tendens til at bruge teknologi til at opnå mere produktivitet, mere vækst og i det hele taget opnå mere. Jeg tror helt sikkert vi skal bruge teknologi såsom AI til at opnå mere. Men vores fokus skal ikke absolut være på vækst, men på trivsel.


Hvordan bruger vi AI som støtte til at vi som mennesker kan være hele mennesker?


Ved at samarbejde om opgaver med AI, som ChatGPT og andre generative værktøjer, kan vi frigøre tid til det, der virkelig betyder noget: nærvær, refleksion, kreativitet, og dybere forbindelser med hinanden, os selv og naturen 💚


Ved at udnytte teknologiens potentiale, kan vi forme en verden, hvor teknologi ikke blot tjener menneskeheden, men også vores fælles hjem, jorden.


Er du klar til at følge mig på rejsen fra "Travlt til Trivsel"? 


Lad os skabe en fremtid, hvor teknologi og menneskelighed går hånd i hånd mod en lysere, mere bæredygtig verden. 

6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page